ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο σύγχρονος στόλος σε συνδιασμό με την τεχνογνωσία και τις ανταγωνιστικές τιμές μας καθιστά ικανούς να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας. Στόχος της διαδυκτιακής αυτής εφαρμογής είναι να ενθαρρύνουμε νέους επαγγελματίες που χρειάζονται μια αξιόπιστη κι υπεύθυνη μεταφορά να μας εμπιστευθούν, καθώς και να ευχαριστήσουμε αυτούς που ήδη μας έχουν εμπιστευθεί.  

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και την ώθηση που μας δίνουν ώστε να εξελισόμαστε καθημερινά.

0
Στόλος Φορτηγών
0
Ανθρώπινο Δυναμικό
0
Τόνοι Μεταφοράς ετησίως
scania

Με πολύ προσπάθεια, συνέπεια και αφοσίωση καταφέραμε να θεμελιώσουμε στενές επαγγελματικές σχέσεις με τους πελάτες μας και αυτή τη στιγμή αποτελούμε απαραίτητο κρίκο στην αλυσίδα της παραγώγικοτητάς τους.

Η εταιρία μας διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο 44 ιδιόκτητων φορτηγών ψυγείων, και αναλαμβάνει μεταφορές σε ολόκληρη την Ελλάδα με πιστοποιημένους ψυκτικούς θαλάμους.

H αποδεδειγμένα αξιόπιστη παροχή logistics και λύσεις μεταφορών GANAS S.A.

Με τον στόλο μας (44 φορτηγά και ρυμουλκούμενα) καθώς και με τις μακροχρόνιες συνεργασίες με προτιμώμενους συνεργάτες, σας παρέχουμε την μέγιστη ικανότητα και ευελιξία για όλες τις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας σας.
Με την περισυλλογή και την απευθείας παράδοση με ένα όχημα, μπορούμε να παρέχουμε περισσότερη ασφάλεια και εξαιρετικά ελκυστικούς χρόνους μεταφοράς χάρη στον περιορισμό κινήσεων handling.

ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Χειριζόμαστε κάθε αποστολή με τη μέγιστη φροντίδα και προσοχή, αλλά βεβαίως θα υπάρχουν πάντα κίνδυνοι που συνδέονται με τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Μερικές φορές υπάρχουν παράγοντες εκτός του δικού μας ελέγχου, που δεν μπορούν να προβλεφθούν, και που μπορούν να οδηγήσουν σε καταστροφή ή απώλεια εμπορευμάτων.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην διεθνή εφοδιαστική αλυσίδα, μας τοποθετεί στη μοναδική θέση να έχουμε δυνατότητα να προσφέρουμε ένα φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων προσαρμοσμένο σε κάθε απαίτηση.

Η GANAS S.A. έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο ελληνικό δίκτυο οδικών μεταφορών μέσω επιλεγμένων εταίρων που βρίσκονται σε στρατηγικές βιομηχανικές περιοχές της Ελλαδας, εξυπηρετώντας με τον πιο αξιόπιστο και οικονομικό τρόπο Groupape, Part & Full Loads.

Όσο πιο δύσκολα εργάζεστε για κάτι, τόσο δυνατότεροι θα νιώσετε όταν το επιτύχετε.
Αθανάσιος Γκάνας
Αθανάσιος Γκάνας
Υπεύθυνος Μεταφορών

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να είμαστε ανεξάρτητος, εξωστρεφής, εκ των πλέον ανταγωνιστικών εφοδιαστικών Ομίλων, που συνδυάζει την επιχειρηματική ικανότητα υψηλών απαιτήσεων.

Η Ασφάλεια είναι πάντα η Πρώτη μας Προτεραιότητα.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ

Να είμαστε ένας καινοτόμος, εξωστρεφής και ανταγωνιστικός Όμιλος, που θα πρωτοπορεί στη εφοδιαστική, όπως αυτός διαμορφώνεται στο διεθνές περιβάλλον, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης.

Τομέας διοίκησης

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΑΝΑΣ

Yπεύθυνος φορτώσεων

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΤΑΛΟΥ

Υπεύθυνη λογιστηρίου

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Με κεντρικά γραφεία στην Λάρισα, απασχολούμε ένα ευρύτατο δίκτυο που εκτείνεται σε όλες τις προσβάσιμες περιοχές και περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα και την περιφερειακή περιοχή της.

Άμεσες Μεταφορές

Με σεβασμό στις αναγκες των αποστολέων.

Υπευθυνότητα

Εξωστρέφεια, ανταγωνιστικότητά που συνδυάζει την επιχειρηματικότητά.